Beautydate

Een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling in de salon. Van een hydraterende beautydate tot een huidverstevigende beautydate met bindweefselmassage. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Voorafgaand bespreken we samen wat jouw wensen zijn, denk bijvoorbeeld aan welke modules (epileren, waxen enz.) je wilt toevoegen aan de behandeling en wat voor massage je wilt. Onze Beauty Specialist kijkt naar de behoefte van jouw huid. Aan de hand van jouw wensen, huidbehoefte en budget wordt de behandeling samengesteld.

Beautyplan

Om écht verbetering te zien in je huid ga je zelf ook aan de slag. Huidverbetering bereiken we namelijk samen! Door thuis 2x per dag je huid te verzorgen ben je al op de helft. Daarnaast kom je elke 5 à 6 weken voor een Beautydate om je huid een extra oppepper te geven. We plannen jouw Beautydates vooruit op jouw gewenste dag en tijdstip. Maar je doet het niet alleen, ik ben je personal huid-trainer. Je krijgt een weekplanner en huidritueel op maat, daar staat in uitgelegd hoe je jouw producten gebruikt en in welke volgorde. Zo hoef je niks uit je hoofd te leren.

Beautybox

In de salon bespreken we samen welke producten je nodig hebt en ik laat ze je tijdens een kennismakingsgesprek of tijdens de behandeling ruiken en voelen. Hou je van een frisse reinigings gel of juist een zachte cleansing milk? Wil je een crème die licht aanvoelt op je huid of mag het juist een volle crème zijn? Aan de hand van jouw wensen en budget stel ik jouw persoonlijke Beautybox samen. Dit is een leuke box vol producten die je nodig hebt voor je eigen huidritueel.

Kennis maken

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we met jouw huid kunnen bereiken?

Maak een afspraak!

Maak een afspraak!